Aeromaniaci, vi se pregăteşte ceva!

Publicat în Airshow, Nu sta in casa! de în July 9, 2013 0 comentarii

Ce poate fi mai plăcut, vara, când simţi că te topeşti între betoanele din oraşe, decât să fugi la mare, să stai întins(ă) pe un şezlong şi să bei ceva rece? Vă spunem noi: toate cele de mai sus + un airshow care să te ţină cu ochii lipiţi de cer.

Sâmbătă şi duminică (13 şi 14 iulie), la Tuzla, are loc Aeromania 2013, un eveniment aviatic ce reuneşte unele din cele mai cunoscute nume ale acrobaţiei aeriene mondiale: Svetlana Kapanina, Jurgis Kairys, Luca Bertossio, Ali Ozturk şi Francesco Fornabaio. Programul va fi desăvârşit de piloţii români, bineînţeles. Printre ei, se numără şi cei care fac parte din formaţiile Iacării Acrobaţi şi Hawks of Romania. Aeromania 2013 este un eveniment marca Regional Air Services.

Anul trecut, mitingul a adus o mulţime de pasionaţi de aviaţie la aeroport, unde piloţii s-au dat peste cap, de dimineaţă până seara, în amurg. Anul acesta, zborurile vor putea fi urmărite de pe plaja Laguna, Mangalia, sau online, prin intermediul Distinct, dacă nu reuşiţi să ajungeţi la mare.

Sâmbătă după-amiază, prietenii de la RAS vă aşteaptă la aeroport, unde va avea loc un concert cu Mihai Mărgineanu, Zdob şi Zdub, Paraziţii, Platonic şi Trupa Taxi. Şi, ca seara să vă rămână în minte pentru mult timp, Iacării Acrobaţi şi Jurgis Kairys vor prezenta “Air Bandits”, un zbor acrobatic în amurg + efecte pirotehnice 😀 Anul trecut, a fost cam aşa:

Iar dacă eraţi de părere că acrobaţia cu planorul nu e tocmai spectaculoasă, campionul mondial en titre, Luca Bertossio, vă va convinge că v-aţi înşelat. Mai jos, un preview 😉

Mai jos, o galerie cu imagini de la evenimentele aviatice din anii anteriori, organizate tot de RAS.

Sharing is caring!

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *