Avem un câștigător!

Publicat în Concursuri, Stiri de în March 27, 2013 3 comentarii

În primul nostru post, am lansat un concurs. Era foarte simplu. Trebuia să ne spui, într-un comentariu, unde ți-ai petrece luna de miere și de ce. Pentru că ne-au plăcut toate comentariile și nu am putut alege unul singur, i-am cerut o mână de ajutor site-ului random.org. Am selectat răspunsurile care s-au încadrat în cerință, apoi, fiecare participant a primit câte un număr, în funcție de ordinea apariției comentariului pe blog. Am extras câștigătorul și am filmat procedura. Pentru că ne plac lucrurile transparente.

La concurs au participat (numărul de ordine este trecut în dreapta):

Iulia – 1
Cătălina P – 2
Ioana – 3
Claudia H – 4
Mona – 5
Daniela – 6
Nadia B. – 7
Oana – 8
Norbi – 9
Ioana-Maria C. – 10
Bogdan Pop – Ratusul – 11
Barbu Mihai – 12

Câștigătoarea este Daniela! Felicitări! Ea va primi din partea noastră o fotografie 50×70 cu Aurora Boreală deasupra Insulelor Lofoten, semnată de Alex, și un suvenir din Insule. Daniela ne-a spus că ar vrea să viziteze Machu Pichu, Această destinație e și pe lista noastră. Daniela, poate mergem împreună.

Și, pentru că v-am spus că toate răspunsurile ar fi putut fi câștigătoare, am decis ca toți participanții să primească, fiecare, câte o carte poștală cu Aurora Boreală, înrămată și semnată de Alex. Vă vom contacta, separat, pentru a vă trimite premiile.

Stați cu ochii pe noi! Pregătim multe surprize faine!

Sharing is caring!

Tags: , ,

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Oana says:

  Hehehe..suuuper! Multumiri din suflet pentru cuvintele frumoase adresate comentariilor si pentru minunata surpriza de la final…o adevarata cireasa de pe tort. Va imbratisez cu drag!

 2. Nadia B. says:

  Felicitări câştigătoarei! 🙂

 3. Catalina P says:

  Heheeee! Asteptam cu drag cartea postala 🙂
  Frumoase fotografii ati facut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *