Hai la vernisaj!

Publicat în Expozitii de în August 6, 2013 0 comentarii

Azi, de la orele 19:00, la sediul F64, vă așteptăm la vernisajul expoziţiei de fotografie “Luminile Nordului”, unde veți putea vedea un rezumat, în imagini, a excursiei noastre în Insulele Lofoten. Expoziţia cuprinde 24 de imagini, dintre care una a fost nominalizată printre fotografiile finaliste în competiţia Astronomy Photographer of the Year 2013.

afis_luminile_nordului

Expoziţia va fi deschisă vizitatorilor între 5 şi 18 august 2013. Probabil că știați asta, dar cred că e bine să reamintesc faptul că Alex este unul dintre cei mai apreciaţi astrofotografi români, având o experienţă de peste 15 ani în fotografierea cerului. Astrofotografiile sale au fost publicate în reviste româneşti şi internationale, cum ar fi National Geographic, Sky and Telescope etc. Alex ţine cursuri de astrofotografie împreună cu F64.

Echipamentele foto utilizate în excursie au fost puse la dispoziţie de F64 şi Canon România. Fotografiile vot fi printate prin amabilitatea partenerilor acestui eveniment: Kodex si Epson Romania, cu echipament profesional Epson.

Iar dacă vreți să o vedeți pe Aurora dansând live, nu uitați de workshop-ul de fotografie pe care îl organizăm, în septembrie, în Insulele Lofoten.

Sharing is caring!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *