Înscrierile pentru photo tour au luat sfârşit!

Publicat în Norvegia, Photo Tour de în August 27, 2013 3 comentarii

De azi în trei săptămâni, vom fi în drum spre Aeroportul Henri Coandă pentru a pleca, din nou, spre Insulele Lofoten. De data aceasta, nu mai mergem singuri, ci însoţiţi de un grup de opt pasionaţi de călătorii, care vor să vadă Aurora Boreală.

Ce facem in photo tour

Ne aşteaptă o săptămână plină de activităţi interesante. Dacă vremea va fi bună, vom face drumeţii pe munte, ne vom plimba cu caiacele pe fiorduri şi vom vizita muzeele din zonă. Dacă cineva se simte în stare, există şi posibilitatea de a face scufundări 😀 Noi doi nu suntem foarte prieteni cu apa, aşadar cred că vom exclude scufundările din program.

Bineînţeles, ne dorim foarte tare să revedem Aurora şi sperăm la măcar patru nopţi senine. De abia aşteptăm să ne întoarcem în Lofoten, mai ales că, de această dată, peisajul va fi în plină schimbare şi va îmbrăca nuanţe tomnatice. Pentru a ne urmări, staţi cu ochii pe #toamnainlofoten.

În primăvară, este posibil să mai organizăm o astfel de excursie, am primit multe cereri în sensul acesta, dar încă nu am stabilit nimic concret.

 

 

Sharing is caring!

Tags: , , , , , , , , ,

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Stefan says:

  Buna Anca 🙂 E fascinanta calatoria voastra, am citit relatarea voastra cu multa placere si cu dorinta de a vedea eu insumi acele locuri splendide (undeva, candva). De curiozitate, cam cat va costa in total o astfel de excursie?

  Stefan

  • admin says:

   Buna, Stefan!

   Ma bucur ca ti-au placut povestile noastre despre Norvegia. Excursia ajunge undeva pe la 1000-1200 EUR/persoana/saptamana, costuri care includ transportul cu avionul, feribotul spre/dinspre Moskenes, transportul pe insula cu masina, cazare in casa de cinci persoane, mancare de la supermarket, workshop foto de pozat Aurora. Costurile scad, in general, cand mergi alaturi de un grup. Drumul cu avionul costa, in momentul asta, aprox. 450 EUR/persoana (KLM si SAS).

   Anca

 2. alina says:

  Buna!
  Sunt si eu interesata de varianta de primavara. Te rog sa ma anunti din timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *